Leverandører

Vi samarbeider med

Delta Light

Delta Light er en global aktør og anerkjent som en av verdens største produsenter av arkitektonisk belysning. Fra sitt hovedkvarter i Belgia med produksjon, lager og showrom, betjener de et internasjonalt marked på over 80 land. De har vokst til å bli en trendsetter og er en klar markedsleder innenfor sitt segment.

Wästberg

Wästberg er et familieforetak som lanserte sin første kolleksjon i 2008. På imponerende kort tid har Magnus Wästberg sammen med noen av verdens ledende designere og arkitekter jobbet frem et sortiment på belysning som ivaretar både det estetiske og designmessige sammen med det siste av teknologi.

Lampefeber

Lampefeber er et dansk belysningskonsept grunnlagt i 1992 og består av høyprofilerte leverandører som Marset, Fabbian, Studio Italia med flere. Det er et bredt sortiment av dekorativ belysning som passer til både profesjonelt og privat bruk.

Planlicht

Planlicht er en leverandør fra Østerrike dyktige på profiler av høy kvalitet.

Lucis

Lucis er en tsjekkisk leverandør etablert i 1999 kjent for sine lange og solide tradisjoner med produksjon av munnblåst glass. Designet er ofte utarbeidet sammen med unge, tsjekkiske designere og Lucis er i dag en aktiv støttespiller av lovende studenter ved høyskoler innen kunst- og design.

SLE

SLE, en total leverandør innenfor teknisk belysning.

Martin Professional

Martin er en av verdens største leverandører innenfor scenebelysning.
Skal du i gang med et prosjekt?
Ta kontakt for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Takk for din interesse!

Du vil nå motta nyttig og inspirerende informasjon fra oss. For at vi skal kunne gi deg mest mulig relevante nyhetsbrev er det fint om du forteller litt om deg selv: